Hoe beroemdheden sneller voller haar krijgen

Na het scrollen door Instagram en het bladeren door je favoriete tijdschriften, heb je je waarschijnlijk wel eens afgevraagd hoe beroemdheden altijd zo’n mooi haar lijken te hebben. De waarheid wordt verteld, deze mensen zijn net als wij en hebben een beetje hulp nodig als het gaat om volheid in de haarafdeling. Dus hoe slagen ze erin om zulke haar te hebben? Het zijn de hairextensions!

Celebs van Beyoncé tot Kylie Jenner gebruiken extensies om de volumineuze stijlen te creëren waar we naar uitkijken. Serieus – bijna elke vrouwelijke beroemdheid draagt op elk moment extensies, en niet slechts een paar – we hebben het hier over bovengemiddelde hoeveelheden, in sommige gevallen als een vol hoofd. Geloof het of niet, de meeste celebs gebruiken extensies. 60 procent van de celebs dragen hairextensions. De meeste van hen gebruiken extensies om grote volumes te creëren.”

Techniek is de sleutel tot succes:

Het wordt 1 voor 1 geïnstalleerd, bijna overal op het haar, op ongeveer twee tot drie centimeter afstand van de haarlijn en een halve millimeter van de hoofdhuid. Ze zijn plat als papier en niemand zal ze ooit opmerken, zelfs niet als het haar in een gladde paardenstaart gedragen wordt.

Andere technieken zijn net zo effectief en kunnen goed voor je zijn als je geen volle kop haar nodig hebt of op zoek bent naar iets wat nog tijdelijker is. Tape-ins zijn erg snel en gemakkelijk: twee stukken extensions met je haar ertussen. Het is een soort van clip-ins die tot drie maanden meegaan. U kunt het haar met tape-ins tot drie of vier keer hergebruiken en is gemakkelijk te verzorgen.

Het is erg belangrijk om de juiste techniek en goed haar te hebben. OxY extensions gebruikt haar dat  geïmporteerd is. Geen van de haren zijn gekleurd of zelfs getonifieerd. Als iemand geïnteresseerd is in het verkrijgen van extensions, is mijn advies om OxY Extensions te uitproberen, klik hier voor meer informatie. Het is altijd belangrijk om een professional te raadplegen, voordat u er volledig voor gaat, maar het is veilig om te zeggen dat het gebruiken van extensions de snelste manier is om voller haar te krijgen, of u nu een celeb bent of niet.