De beste sites voor jouw bureaublad achtergrond

Wil je graag een mooie wallpaper (bureaublad achtergrond) van een blauwe strand? Maar lukt het niet om een goeie site te vinden waar je de wallpaper kan downloaden? Treur niet, in deze artikel zullen we de beste wallpaper sites bespreken.

blauwe strand

De onderstaande wallpaper download websites zijn uitstekend. Je kan ze allemaal per categorie sorteren en de beste uit filteren.

DevianArt

DeviantArt is een online community van fotokunstenaars, waar u foto’s van hoge kwaliteit en hoge resolutie kunt vinden voor uw computermonitor. Downloaden is gratis en zeer eenvoudig, blader gewoon door de kunst en druk op de Download knop. Foto’s beschikbaar om te downloaden in originele resolutie, geüpload door de kunstenaar.

NEWIMAZ

Petje af voor de verzameling wallpapers van NEWIMAZ, de enige reden waarom ik deze site niet op de eerste plaats heb gezet is omdat het pas maar een nieuwe site is. Maar als je HD wallpaper voor een computerscherm wilt hebben ben je goed terecht hier.

Pixabay

Pixabay is de beste gratis stockfoto site op het web, je kunt door foto’s bladeren op categorie, of gebruik de zoekbalk om door een miljoen gratis foto’s te zoeken. Hoge resolutie foto’s die beschikbaar zijn op Pixabay zijn het beste geschikt voor laptop-achtergronden, het heeft een grote collectie foto’s en wordt dagelijks bijgewerkt op de website.

Wallpaperscraft

WallpapersCraft heeft een grote collectie van desktop en mobiele wallpapers, kunt u deze site gebruiken om achtergronden te krijgen behang voor hoge-resolutie schermen zoals Super HD, 5K Ultra HD, en hoger. Er zijn miljoenen downloads in de WallpapersCraft’s Mobile app op Google Play, zelfs de gemiddelde waardering van deze wonderbaarlijke app is positief.

WallpapersWide.com

WallpapersWide.com is een prachtige collectie van desktop wallpapers, kunt u bladeren door wallpapers door de resolutie zoals 1090×2320 Ultra Wide, Quadra Monitor en Triple Monitor. Alle wallpapers zijn gehost op de website en zijn klaar voor alle apparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons.

Pexels

Pexels is een van de beste gratis fotobestanden op het web, foto’s gedownload van deze website zijn volledig gratis, die u kunt gebruiken voor persoonlijke en zakelijke doeleinden. Pexels heeft een goede collectie hoge resolutie en hoge definitie foto’s, u kunt op categorie door foto’s bladeren of de zoekbalk gebruiken. U kunt foto’s downloaden in een resolutie van 2132 x 1234, 5673 x 2321 en hoger.

Unsplash

Unsplash is een online fotoportaal dat heeft gewerkt als een bijdrage aan duizenden fotografen, alle foto’s die op Unsplash zijn gepubliceerd staan onder de gratis licentie, wat betekent dat u deze foto’s kunt downloaden en gebruiken voor persoonlijke en commerciële projecten. Unsplash is geweldig als je hoge resolutie bureaubladbehang wilt hebben.