Tips voor het opbergen van diamond painting boren

Wie zegt dat je een ingewikkeld systeem nodig hebt om georganiseerd te blijven? Heb je een systeem voor het organiseren van jouw boren? Zo niet, gebruik dan de informatie hieronder of op diamondpaintingmarkt.nl om te weten waar alles is wanneer je diamantschildert. Door georganiseerd te blijven, kun je overgebleven diamanten gebruiken voor knutselen en andere innovatieve doeleinden. Om de overgebleven diamanten op te vegen, kun je een handstofzuiger gebruiken die je alleen voor dat doel gebruikt.

Voordat je online opbergers, planken of kasten koopt, moet je naar je budget kijken. Hoeveel kun je je werkelijk veroorloven te besteden? Zodra je bepaalt hoeveel je kunt betalen, kun je snel jouw keuzes te beperken, zodat je kunt krijgen wat je nodig hebt en nog steeds binnen jouw budget. Op deze manier geef je niet te veel uit en houd je alles overzichtelijk en gemakkelijk te beheren.

Gebruik lege eierdoosjes om alles op een rijtje te zetten

Als je niet veel geld wilt uitgeven om jouw boren te organiseren, bewaar ze dan in aparte kleine zakjes in een of twee lege eierdoosjes. Nogmaals, als je de zakjes gebruikt, kun je ze het beste gebruiken voor kleinere diamantschilderprojecten. Je zult meer opslagruimte nodig hebben als jouw diamantschilders groter zijn.

Bewaar jouw losse boren op planken

Naast archiefkast/organizer, kun je ook jouw opgeslagen boren op planken plaatsen. Zolang je maar een georganiseerd systeem vindt dat je onder controle houdt, is dat wat telt. Je kunt ook overwegen een stand-alone plank met vier planken gemaakt van bamboe. Een plank met een metalen frame en eiken planken is ook een goede optie.

Overige opslag opties

  • Je kunt sausbakjes gebruiken om jouw boren in op te bergen, ze ordenen op nummer en kleur.
  • Wat je gebruikt voor het opbergen van kralen kan ook gebruikt worden voor het opbergen en ordenen van boren.
  • Je zou ook kleine vierkante hersluitbare snackbakjes met een klikdeksel kunnen overwegen.
  • Een andere manier van opbergen is een kleinere ronde stapelbare bak met een draaideksel.
  • Sommige diamantschilders gebruiken een ordner om kleinere diamantschilderijen in op te bergen of om zakjes met boren in op te bergen.
  • Deze opslag oplossing kan goed werken voor kleinere foto’s.
  • Pill containers kunnen worden gebruikt voor het organiseren van diamanten ook.
  • Je kunt zelfs gebruik maken van een kruidenrek draaiplateau om uw diamanten op te slaan. Dit kan worden gebruikt in plaats van de eerder genoemde organizer/dossierkast.

Lees ook: De voordelen van pleisterwerk