Houd jouw geld extra veilig met deze 3 bunq-functies

Wat is het eerste dat in je opkomt als je aan een digitale bank denkt? Wij gokken op geld. Maar veiligheid is een goede tweede, niet?

En dat is volkomen normaal. Je wilt dat jouw zuurverdiende geld op een veilige plaats wordt bewaard. Met de opkomst van digitale banken vroegen veel mensen zich af of deze geld net zo veilig kunnen opslaan. Wil je een zakelijke rekening openen?We zijn blij om jou te vertellen dat bunq extra zorg besteedt aan jouw geld, door middel van unieke functies en voordelen. Laten we eens een kijkje nemen naar wat deze zijn!

Privacy voorop!

Ooit je saldo moeten checken in het openbaar? Dan heb je waarschijnlijk een rustig hoekje opgezocht of geprobeerd om het scherm te bedekken met je hand, om ervoor te zorgen dat niemand anders je financiën kan zien. Dat is niet erg.

Ooit een vriend iets geweldigs willen laten zien in de bunq app, maar eigenlijk niet willen dat ze weten hoeveel geld je hebt? Begrijpelijk.

Voor situaties als deze en vele anderen, kunt je met bunq jouw saldo privé houden met één tik. Klik gewoon op het kleine oog icoontje aan de bovenkant van je scherm, en de nummers zullen wazig zijn totdat je besluit om dat te veranderen! Maak je nooit meer zorgen over nieuwsgierige mensen om je heen en houd je saldo privé met bunq.

Jouw beveiligingscode updates in 3,2,1…

Je hebt misschien gemerkt dat je bunq kaart geen CVC beveiligingscode heeft. Dit is om jouw geld veilig te houden, voor het geval de kaart niet meer in jouw bezit is. Deze kun je nog wel terugvinden in je app, maar wist je dat je de code elke 5 minuten automatisch in-app kunt updaten? Zo heb je altijd de maximale bescherming!

Je geld is altijd veilig bij bunq

Snelle reminder dat bunq in 2014 de eerste Europese bankvergunning in meer dan 35 jaar heeft gekregen. Wat dat betekent is dat je gerust kunt zijn. Jouw geld is 100% veilig en je valt onder het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank, tot € 100.000.

Lees ook: Wat is een besloten vennootschap en wat zijn de voordelen?