Fleshlights en andere seksspeeltjes zijn handig: lees hier waarom

De verscheidenheid aan seksspeeltjes die er zijn is enorm. 50 Shades of Grey hebben ze misschien in de schijnwerpers gezet, maar de realiteit is dat we al tientallen jaren zelfvermaak producten hebben. De eerste dildo dateert uit ongeveer 50.0000 jaar en veel van deze producten zijn voornamelijk van bot gemaakt. Dat is zo makkelijk te bestraffen; we zullen ons goedkoop voelen als we het doen….

Het punt is dat we al heel lang nadenken over unieke manieren om te rukken; genoeg tijd om nieuwe manieren te bedenken om dat te doen.

Het assortiment vibrators, dildo’s en fleshlights – zelfs het vullen van een condoom met water en het in de vriezer plakken van een condoom kan een gratis seksspeeltje opleveren – betekent dat iedereen, ongeacht budget, overredingskracht of geslacht, masturbatie kan nemen en seks kan hebben.

LEES HIER: Thomas heeft Fleshlight getest

Penetratie is niet genoeg

Het is geen geheim, of misschien is het afhankelijk van hoe goed een actrice je partner zou kunnen zijn, dat veel vrouwen moeite hebben om alleen al door middel van penetrerende seks een hoogtepunt te bereiken, waarbij ze eerst veel voorspel en clitorale stimulatie nodig hebben. Het is ook geen geheim dat je de beste stomende sessie kunt hebben zonder dat er sprake is van penetratie. Speelgoed is de ideale manier om je lichaam te verkennen. Het is het beste gevoel wanneer je een nieuwe seksuele weg ontdekt die je onderlip doet trillen. Er zijn dildo’s en vibrators, ja, maar er zijn ook mechanische machines, elektrische apparaten, penisringen en zelfs bondage.

LEES HIER: Ik ben bijna 30 maar heb nog nooit een orgasme gehad

Het gebruik van seksspeeltjes zoals kunstmatige vagina is een groeiende trend die zeer welkom is. De redeneringen achter het gebruik van zulke seksspeeltjes is vaak saai, zeker als het gaat om seks, maar als je de ins en outs van je seksspeeltje kent en weet hoe je er goed voor moet zorgen, krijg je in de toekomst een overvloed aan orgasmes… en de mogelijkheid om deze ervaring met je partner te delen.