De 3 beste payment gateways

Authorize.Net

Het systeem accepteert betalingen van elektronische cheques en creditcards van websites, evenals het direct overmaken van geld naar uw bankrekening, waardoor u tijd en geld bespaart voor kleine en middelgrote bedrijven.

Meer dan 20 jaar aanwezig zijn heeft zijn voordelen, en Authorize.net is nu een van de meest gewilde betalingsgateways van de partij. Het ondersteunt een aantal betaalmethoden zoals Visa, Mastercard, Discover, Visa en meer. U heeft geen SSL Certificaten of PCI Compliance nodig om deze plugin te gebruiken.

Authorize.net is volgens experts het beste voor zowel Magento winkels zoals osCommerce. Het is geen wonder dat deze e-commerce payment gateway een van de meest gerespecteerde in de e-commerce wereld is.

PayPal

PayPal is een naam die geen introductie nodig heeft. Het is niet alleen een van de meest populaire online betaalgateways die er zijn, maar het is ook een van de meest betrouwbare en veilige door de payment integration. Het wordt geaccepteerd door miljoenen merken en wordt gebruikt in bijna elk land ter wereld.

Winkeliers zullen echter een transactiekost van 3,4% + $0,30 USD moeten betalen bij gebruik van PayPal voor hun creditcardbetalingen. Gelukkig doe je dit pas na een verkoop. Anders dan dat, zijn er geen setup, gateway of zelfs maandelijkse kosten.

Het is gratis te gebruiken voor kopers en is beschikbaar voor zowel winkels als www.protranstech.com. U kunt creditcardbeloningen verdienen en heeft toegang tot flexibele betalingsmogelijkheden zoals PayPal-krediet. Het afrekenen is comfortabel en aanpasbaar, waardoor klanten veel speelruimte hebben.

Stripe

Dankzij de goed onderhouden API’s kunt u verbinding maken met nieuwe doelgroepen, nieuwe strategieën uitproberen en ook vernieuwingen maximaliseren. De API’s helpen ook bij het aanpassen van uw workflow, zodat u uw klanten een positieve gebruikerservaring kunt bieden.

Meer dan duizenden van ’s werelds meest technologisch geavanceerde bedrijven zijn snel en efficiënt bezig met het opbouwen van hun bedrijf rond Stripe. Elke betaling die op deze plugin wordt gedaan is een bewijs van hoe veilig en gemakkelijk het werkelijk is.

Stripe mag dan een relatief nieuwe e-commerce betaalgateway zijn, het is al snel uitgegroeid tot een van de beste in recordtijd. Het is geschikt voor diegenen die een e-commerce winkel, een abonnementsdienst, een on-demand marktplaats of een crowdfunding project willen runnen.